Waterstraalsnijden met oog voor detail
Deutsch English Deutsch

Motortoertocht 2017zaterdag 17 juni organiseren we weer onze jaarlijkse motortoertocht.

Lees meer >>

09-05-2017Motortoertocht 2017

Langs vele smalle en slingerende wegen

Zaterdag 17 juni vindt de jaarlijkse motortoertocht weer plaats. Dit jaar organiseren wij dit weer in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en natuurlijk motorclub Freewheeler uit Peize.

Er is een mooie route uitgezet die de deelnemers via vele smalle en slingerende wegen door het noorden van Nederland voert. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Vanaf 9.30 uur 's ochtends staat de koffie klaar bij C&W Snijtechniek aan de 1e Energieweg 6 in Roden. Vanaf 10 uur kan er begonnen worden aan de route.

 
Digitale route

De route is dit jaar alleen digitaal beschikbaar voor TOMTOM en Garmin. De voorgaande editie was er weinig tot geen interesse voor de papieren versie. Heb je geen navigatie dan kun je vast wel achter iemand aanrijden.

Geen voorrijders

Er kan zowel individueel als in groepen worden gereden. Er zijn geen voorrijders. In de loop van de ochtend wordt bij de voorgestelde stop de koffie met gebak aangeboden. Na de koffiepauze vertrekt de groep voor deel twee van de tocht. Op de lunchlocatie staat de lunch gereed (kosten hiervan zijn voor eigen rekening). Na de lunch volgt het derde deel van de route en na een optionele rook- of tankpauze wordt de dag afgesloten bij het clubhuis van motorclub Freewheeler in Peize alwaar de BBQ voor je klaar staat (kosten hiervan zijn voor eigen rekening).

 

aanmelden toertocht

Metaal
Hout
Composiet
Kunststof
Natuursteen
Glas
Rubber
Diverse Materialen
Nieuwsoverzicht:
Keywordcloud
    Waterstraalsnijden C&W Snijtechniek Watersnijtechniek Waterjetcutting korte levertijden enkel stuks kleine series